Tarinamme

Tarina Maalissa.fi:n synnystä

Pohjimmainen syy miksi halusin perustaa Oulun alueelle ulkomaalaukseen keskittyvän yrityksen oli yksinkertainen: Olen nähnyt niin paljon asioita, joita tällä alalla voisi tehdä kaikkien osapuolten kannalta paremmin. Nyt on aika alkaa tekemään ulkomaalauksia fiksummalla tavalla!

Oma polkuni tähän pisteeseen on ollut mielenkiintoinen. Ensimmäinen kosketukseni maalaukseen tuli vuonna 2012, kun maalasin kaverini kanssa omakotitaloja pääkaupunkiseudulla. Ilman mitään opastusta meidät laitettiin maalaamaan taloja. Teimme keskinkertaista tulosta ylipitkillä – jopa 18h – työpäivillä.
Seuraavana kesänä halusimme saada yhtä hyvää, tai parempaa urakkapalkkaa pienemmällä työmäärällä. Kehitimme prosessiamme valtavasti jolloin tehokkuutemme ja laatumme nousi todella paljon. Kiinnitimme huomiota myös asiakkaisiin; työn jäljen lisäksi viestinnän parannuttua asiakastyytyväisyys kohosi huomattavasti.
Tämän kehityksen työnantajakin huomasi. Minut palkattiin seuraavaksi kesäksi työnjohtajaksi viemään parempaa maalauskulttuuria eteenpäin. Totuus oli kuitenkin telineiden kuskaamista ja reklamoivien asiakkaiden tyynnyttelyä. En saanut opetettua työntekijöitäni tarpeeksi.
Keväällä 2015 sain puhelun toiselta saman alan toimijalta. He aikoivat laajentaa toimintaansa, ja halusivat minut vastaamaan yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Olin jo oppinut työstä paljon, mutta laajempi vastuu ja suurempi päätäntävalta toivat työhön hyvän haasteen. Kesä menikin varsin mallikkaasti.
Maalauskokemuksen lisäksi kauppatieteiden yliopistotutkinto ja vuosien myyntikokemus ovat antaneet minulle hyviä näkökulmia oman yrityksen pyörittämiseen.
Nyt kun olen ollut mukana yli 200:n talon maalausprojektissa, oppinut koulussa taloustaitoja, sekä tehnyt neljä vuotta aktiivista kuluttajamyyntiä, on minulla vahva pohja lähteä rakentamaan Oulun alueen parasta maalausalan yritystä.
Ossi Myllylä
Perustaja ja toimitusjohtaja
Kuva Ossi Myllylä, on Maalissa.fi toimitusjohtaja Oulun seudulla toteuttaa talon maalaukset.

Tarjouspyyntö,

Soittamalla Ossille, tai täyttämällä oheisen ajanvarauslomakkeen, saat tarjouksen talon maalauksesta Oulun seudulle, helposti ja nopeasti.

Tarjous talon maalauksesta käsitellään asiakkaan kanssa yhteisessä tapaamisessa Maalissa.fi asiantuntijan kanssa. Tapaamisessa tarkastetaan maalattava kohde tarkemmin ja lasketaan avaimet käteen -palvelulle kiinteä urakkahinta. Tapaaminen suoritetaan ulkona, jonka jälkeen saat tarjouksen sähköpostiin.

Lupaamme vastata jokaiseen tarjouspyyntöön viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Soita, ja kysy lisää Ossilta:

050 917 5717

Kuva Ossi Myllylä, on Maalissa.fi toimitusjohtaja Oulun seudulla toteuttaa talon maalaukset.

Ossi Myllylä,
Yrittäjä

ossi.myllyla@maalissa.fi

050 917 5717

Pyydä tarjous maalauksesta


    OmakotitaloTaloyhtiö